Sov sött


Nu ska jag dra mig till sängs och läsa en stund hade jag tänkt. Känner jag mig lika hurtig som jag gör nu när klockan ringer imorgon, blir det nog en power-walk innan frukost. Då kanske jag får lyssnat klart på Arn tempelriddaren, som jag lyssnar på, via min Storytel på min telefon. Vill du också testa storytel, så får du just nu en vecka gratis! Kolla HÄR.. Nej jag har inte sålt mig, jag råkar bara tycka storytel är väldigt najs. Speciellt när man som jag, har en hund som man måste ut och promenera med varje dag, eller när jag jobbade natt på volvo i somras.

Ivf ska jag och Fia på bio och se den andra Arn filmen imorgon, så det kan väl vara käckt om jag har lyssnat klart till dess :)

Passade på..



Jag tog en date med Zac Efron när jag ändå var igång. Johnny Depp kan bli något för mörk för min smak i bland. Fast han är ändå helt okej.

Vad har alla gjort ikväll?

Date med Johnny Depp



Har inga större planer för ikväll, så jag tänkte slå på Sweeney Todd nu. Helt klart en utav Tim Burtons bästa filmer, om ni frågar mig. Orkar jag slår jag nog på Hairspray sedan också eftersom det ändå inte är något särskilt på tv. Mormor tyckte att jag skulle kolla på Diggiloo eller vad det heter men det är inte riktigt min stil..

oojaa jag Älskar musikaler..

Jonas 27 år

Det är nån smart jävel som gett ut mitt nummer och sagt att det är hennes. Just nu smsar därför en 27 årig kille vid namn Jonas mig som en galning. Ja, jag har sagt att jag inte är malin, men det verkar inte spela någon roll. Stackars desperata människa klockan är tre, fredagen har knappt hunnit starta och han är ändå ute efter bootycall, eller borde jag säga bootysms.

Släpp taget och gå vidare, my friend..

Juno



Fick lite filmer som jag beställt från cdon.com idag. Sweeney Todd, Hairspray + Juno & Little miss sunshine (dubbelfilm). Tycker Juno är så mysig så jag satte mig för att kolla på den  nu. Älskar musiken i filmen med, därav bilden..

Fyndarfamiljen

Jag har kommit på en rolig sak med min mammas släkt, och mig själv. Vi "skryter" gärna lite om vad vi har köpt. Inte om det är dyra saker, tvärtom. Ju billigare dessto bättre. Släktens favorit kommentar är; "Gissa hur mycket denna kostar..?" När man sedan avslöjar det faantaastiska priset står alla åhörare och "oooo:ar". Är det något dyrt man köpt så avslöjar man helst inte priset, eftersom det kan finnas någon syssling som fyndat prylen billigare.. Fast jag ska inte säga något är likadan själv..

"guuud vilket snyggt linne!!"
"49 kronor hm:s barnavdelning.." = JAG


haha

Tirra is going glasögonorm

Glömde ju säga att jag var hos optikern och fixade nya brillor idag med. Denna gång kom jag dock inte undan med enbart läsglasögon utan nu är det hela tiden som gäller. Inte för att jag ser speciellt dåligt utan för att mina ögon överarbetar helt i onödan med att fokusera. Såå om en vecka lite drygt så är jag glasögonorm på heltid. Ska bli intressant att se hur länge jag klarar av att ha dem på mig, med tanke på att optikern sa att det kan vara jobbigt att vänja sig (när de är normal jobbigt brukar optiker och dyl. säga att det inte är jobbigt, undrar då hur det blir nu??!). Eftersom jag inte ser dåligt egentligen kommer inte mina ögon samarbeta med glasögonen på en gång, utan jag kommer till en början bli halvblind på långt håll. Jag måste dock ha dem i varje fall för att jag ska se normalt och bli av med huvudvärken.

Det kommer bli intressant på mina föreläsningar, "pssst, jag känner inte dig, men ser du vad det står på tavlan?"

Inköp



- Rosa siden jacka, Gina tricot, 299 kronor
- Svart jeanskjol, Gina tricot, 249 kronor



- Tre olika linnen, Gina Tricot, 99 kronor st



- Stickad mössa, Indiska, 74 kronor
- Tre pack Hello Kitty Trosor, Hm, 129 kronor
- Hello Kitty Necessär, Hm, 24.50 kronor
Hello Kitty pennfack, Akademibokhandeln, 174 kronor
Sudd + pennor från akademibokhandeln



- Undies, Hm, 129, 64.50 kronor

Dagens mig



Jag är på bra humör trots minen :P

- Tröja, chicy.se
-Jeans, Crocker, Jc
-Sjal, Kappahl
-Solglasögon, Hm

Jag är nyklippt :D

Wiiiiiiie

Jaaaaaaaa, Christian vann :D:D

Morgondagen

Jag har gått hela veckan och pillat mig i naveln tills familjen börjar komma hem. Imorgon lyckades på något sätt bli helt smockad fram till kvällen någon gång. Varför skall alltid allt göras på samma dag?

  • Frisören 10:00
  • Träffa Mårten 11:30
  • Optikern 12:20
  • Käka med Mårten (?)
  • Hämta ut mina och Fias biobiljetter
  • Lämna in mitt cv (ev.)
  • Träffa Fia
Någonstans här ska jag klämma in lite shopping också.. Suck..

Eftersom Mårten är en dum toffel struntar han i mig imorgon :(

Ikea

Städningen gick sådär. Mormor kom och frågade om jag ville med en sväng till Ikea. Svårt val.. Jag passade på att övningsköra också. Köpte bara lakan och ett tidningsställ, orkar inte ta kort på det nu, fixar det imorgon tänkte jag..



Hoppas Christian vinner Project Runway :)

Städa?

Jag borde verkligen plocka upp allt som ligger på golvet i mitt rum. Jag orkar verkligen inte! Det är jättekul att stöka ner och jättetråkigt att plocka upp allt, snark.

Hörde förrut att de hade rånat en frisör på wieselgrensplatsen klockan 9 imorse. Förlåt men vem FAN är så puckad att man rånar en frisösalong klockan nio på morgonen? Det är ju knappast så att de har uppsjöar med pengar där inne då. Tror skurken ska vara nöjd om han fick tusen spänn i växel med sig. Växelkassan i mataffärer brukar vara ca 2000 spänn, de behöver ju knappast så mycket i växel hos en frisör.

Det jag skulle säga var, att jag hoppas att det inte är min frisör! Ska klippa mig imorgon och jag kommer bli grymt irriterad om min tid blir flyttad.

Kofta



Kofta från Kaffe, 195 Kronor

Var med mormor och handlade lite och fick denna. Lite små sticksig till en början men det försviner, och sen blir den hur mysig som helst. Gött att ha sen lite längre fram under hösten..

Vad tycks?

Snygg bakfull?

Varför är inte jag lika snygg som Carrie när jag vaknar apbakfull, med kläderna på? Det är orättvist..

SATC

- I like my money right where I can see 'em, hanging in my closet
-Carrie                                                                                     

Maybe, ett av tidernas bästa SATC citat                                      

                                
                                             

Hårdhandskar

Fia och jag konstaterade förut att vi antagligen måste hedersmörda Andreas. Det fungerar ju bara inte att han ska springa runt och gifta sig så där helt otippat med en brud han inte känner (läs: nollgiftermål). För att försvara vår heder måste alltså jag och Sofia mörda honom. Andreas tror dock på sin underbara charm och att vi inte kommer våga, eftersom vi kommer sakna honom. Vänta bara, när jag säger att jag kommer och våldgästar dig, kanske det är just det jag gör, våldsamt värre.

Nej jag är inte trött..

Haha      

Brumbrum

Nu är jag hemma och jag har dessutom hunnit käka. Körlektionen gick bra, tycker min körskole lärare är jättebra. Jättetrevlig, och inte sur och grinig som min förra lärare. Har inga mer lektioner inbokade nu, men kan inte boka innan jag vet hur jag ska gå i skolan framöver. Ska antingen gå in där eller ringa under nästa vecka någon gång, efter det ska vi kolla på ny uppkörningstid.

Har hunnit prata med min Shanghaiade kompis Martina också. Hon är framme och allt har gått bra, men klockan är runt tolv där borta så, hon var ganska trött om man säger så..
Andreas hade tydligen blivit bortgift under nollningen i Halmstad idag haha, dom hade inte frågat mig om lov så jag vet inte riktigt om det kan godkännas..

Körskolan

Ska strax sticka iväg nu och bli 560 kronor fattigare. Blä, och jag blir alltid så nervös när jag kör med körskolan, och ännu värre har det vart de gångerna jag vart på vägverket. Hade det inte vart för att jag blir så nervig att jag nästan kräks, och skakar så mycket att jag inte kan skriva min egen namnteckning så hade jag redan haft körtkort, som sagt. Har bestämt mig för att ge uppkörningen en sista chans, misslyckas jag denna gång blir det fjärde och sista gången. Kuggar jag fyra gånger anser jag att det inte är meningen att jag ska ha körkort. Jag har ju klarat mig i 19 år utan det, jag borde därmed klara mig utan det ett tag till. Fast samtidigt är det ändå bra att ha det. Jaja, jag behöver ju inte se allt negativt i förskott.. Ska prata med min körskolelärare om uppkörningen idag hade jag tänkt..

Pussokram

Glasögon

På torsdag ska jag till optikern och fixa nya glajjer. Ska testa Smarteyes nu eftersom de är helt klart billigast, 1995 för progressiva och 995 för vanliga. Oavsett båge, behandling och synfel. Inte helt fel. Det svåra ligger dock i att hitta ett par som funkar. Tycker verkligen det är skitsvårt, ska försöka tvinga med mig Mårten som smakråd och moralisktstöd, men han visste inte om han skulle hinna det. Han kom ju hem från Malta igår och jag var visst inte den enda som ville träffa honom denna veckan. Konstigt..


G'daay

Var och övningskörde med morfar igårkväll. Han orkade inte bestämma någon speciell väg så det slutade med att jag bara körde rakt fram. Sen hamnade vi ute i Säve, så jag fortsatte ut mot kungälv innan jag körde upp på motorvägen och hem igen. Har körlektion sen idag klockan tre. Tycker det är såå grymt tråkigt att övningsköra, hade det inte vart för att alla ska kugga mig hela tiden så hade jag haft körkort för läääänge sen, haha.

Har du körkort?

Posten

Idag fick jag hur mycket post som helst. Får på sin höjd två kuvert i veckan idag låg det 5 stycken i brevlådan, haha vad hände där? Det var inte ens räkningar, eller jo, en, från kåren.

Är fortfarande heeelt fascinerad..

City Akuten

Jag älskar city akuten. Längtar efter att de "nya" avsnitten ska komma på trean. Just nu är det ett gammalt avsnitt i repris som jag kollar på. Har redan sett det, eftersom jag enbart missat fyra avsnitt sen jag gick i sexan, hehe, mobbad är jag.

Vad har alla gjort idag?

Läkerollakan



Jag har en grej för väldigt ovuxna lakan.. Kolla in grisörngottet med haha..

En jobbig dag

Martina och Tony var här för en liten stund sen. Martina ska som ni säkert redan har läst, flytta till shanghai imorgon med sin familj. Usch, tyckte det var så jobbigt. Höll på att börja gråta när hon gick härifrån, tror egentligen inte det var förens då som jag insåg att jag inte kommer träffa henne förän i Juli nästa år. Då är vi 20 bast båda två.

Även om hon och jag inte har vart med varandra jättemycket den sista tiden har hon ändå alltid funnits där. Jag har alltid kunnat ringa, när det har varit något, och hon har alltid lyssnat. Jag vet att hon känner samma sak med mig. Och att inte bara kunna slå en singal närsomhelst kommer vara sjukt jobbigt..

Vill någon donera pengar till min Kina resa är det bara till att sätta in pengar på mitt konto..

Hatahatahata

Just nu är jag så FÖRBANNAD att jag mer eller mindre skakar. Min agression har med ett VISST företag att göra som tvingade mig att ta bort ett VISST inlägg eftersom det gav dålig publicitet för DOM. Har lovat en kompis att inte skriva om det nu, men om några dagar har jag all rätt i världen att skriva om händelsen som gör ett grovt övertramp på den svenska yttrandefriheten. FYY FAAAN

Ni kan ju googla fram detta asholes

Kitty Jutbring



Henne såg jag på biopalatset igår! Var lycklig i flera timmar, eftersom jag tycker hon är huuuur cool som helst. Vi hade nästan likadana frillor igår med haha.. Jag hade inte tackat nej till hennes hello kitty samling direkt :D



Gårdagens shopping



Skolväska, inte världens bästa bild direkt eftersom den är tom..
299 kronor Wedins



Lila busskortsfodral, 49 kronor, Ordning och reda
Stabilo tuschpennor i bra fodral, 149 kronor, Akademibokhandeln
Stabilo överstrykniingspennor, 45 kronor, Akademibokhandeln
Mini Post it lappar, 25 kronor, Akadmibokhandeln

Stabilo tuschpennorna kan jag verkligen rekommendera! Har använt dem för att anteckna sen jag gick i nian, altså i fyra år. Mycket behagligare än vanliga bläckpennor, och torkar mycket snabbare än gelepennor, som många andra använder. Jag brukar alltid köpa många färger på en gång. Då kan jag dels vara pedagogisk och jag har dessutom pennorna länge. Sist jag köpte ett sånt mega pack med tuschpennor var i ettan på gymnasiet. De pennorna hade jag sedan i tre år, eftersom jag inte öppnade alla på en gång.

De små post it lapparna använder jag för att lägga upp mina "studier" (va tjusigt de lät). De rosa lapparna sätts i kanten med datum på för att det ska vara lätt att se till vilket datum jag ska ha läst ett visst antal sidor. Sen kan man exempelvis sätta det gula om det är någon viktig fakta som behövs komma ihåg på den sidan, orange om det är något man behöver kolla mer på, grönt om det är något viktigt citat. Det är bara att skriva på lappen vad det är som gäller och du kan flytta dom hur många gånger som helst. Göör tjiggit :D

Förresten

Jag älskar miniklänningar och mina långa ben! Idag när jag och mamma var inne på GAME och skulle köpa ett spel till min lillebror, kunde vi inte hitta det. Jag gick därför fram till närmaste anställd, som hjälpte en annan kille. Artig som jag är ställde jag mig bredvid och väntade. En och en halv sekunder senare, får expediten syn på mig, dumpar den andra killen som han hjälpte och springer runt halva affären åt mig, för att leta upp Zelda till wii.

HAHA, jag älskar att vara tjej ibland.

Tjingeling

I'm back. Mamma är nere här så det hinns nog inte med så mycket bloggande i helgen.

Jag jobbade sista natten på volvo natten till idag och det kändes jäääättekonstigt att gå därifrån. Efter tre år på gymnasiet där och en sommars jobb, känns det konstigt att aldrig mer komma tillbaka. Menmen livet går vidare..

Idag var jag med mamma i stan shoppade lite saker till skolstarten. Mamma var på bra humör och betalade, det var ett tag sen haha, me like :D Om jag hinner ska jag lägga in bilder på allt imorgon, nu orkar jag/hinner inte.


Böcker

Nu har jag hämtat ut mina kursböcker på posten. Därför så vill jag bara börja nuuuuu. Jag vill ha min första föreläsning och jag vill nollas. Nununu. Jag vill inte alls till volvo inatt. Nu är det dock bara två nätter kvar så jag ska inte klaga.

Nu väntar jag på att "Girl meets Cowboy" ska börja, och bläddrar lite i mina nya böcker. Vad gör ni?

Fölåt

Återigen för dålig uppdatering. Men jag har faktsikt bara vart vaken i en timma. Råkade stänga av väckarklockan och somna om igen haha. Fast mina kursböcker hade kommit till posten nu, så jag ska åka bort och hämta dom, och därmed bli 2500 spänn fattigare..

Skriver sen :D

Nattinatti

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Plus att jag ska kolla klart på SATC. Hoppas alla får en bra natt så hörs vi imorgon. Kommentera mera :D


pussokram♥

Saved



Bytte precis över till trean och såg att de visar Saved! Det är en av mina absoluta favorit filmer har sett den hur många gånger som helst. Martinas pappa hade med den hem från kina någon gång på högstadiet, sen var vi fast.

Såå har ni inte sett den, se den nu!

Omotiverad

Känner jag mig idag har absolut inte någon som helst lust till någonting, inte ens till att prata och då är det allvarligt!! Jag vet inte ens vad jag ska skriva här för att jag har inte gjort någonting alls idag. Eller jo, jag hade fått en bok från lärarförbundet så jag bläddrade i den. Ooo så intressant. Sen käkade jag fläskpankaka, jag ger upp nu.

Här har ni en låt istället:

Sum41 - With Me



Och här ytterligare ett bevis på min dåliga humor:

Bush & Blair - Endless Love


SRY

För dålig uppdatering, men har sjukt ont i huvudet och ont i fötterna. Blev bestraffad inatt för att jag och johan hade flummat över lite väl mycket natten innan. Bestraffningen var att bli utlånad så jag har stått inne i ett hörne helt mobbad och satt skruvar och kylarkonsoller i en maskin som skruvade fast dem på bilen. Maskinen lät som in i heeelv**' och det fanns ingen stol att sitta på så jag har i princip stått upp i sex timmar. Wooohoo, underbart. Hoppas att lagledaren har blivit på bra humör idag så jag slipper utlåning idag igen..

Vad har alla gjort idag?

Bara för att..

Visa alla vilken tråkig humor jag har.. hahaha


Dåligt Inflytande

Volvo måste ha väldigt dåligt inflytande på mig. Varje gång jag sätter en fot innanför grinden förvandlas jag på något magiskt vis till värsta överkaxiga ghettobruden, och ord som, "eyy", "va vill du??!", och "men kom då!?!" hoppar ur käften på mig som små grodor. I normala fall skulle jag aldrig ta de orden i min mun, men på volvo är det hur naturligt som helst. Haha, skumt.

Vad har alla gjort/ska göra idag?

Duracellkanin på speed

Jag har vart löjligt pigg hela natten. Söndagar brukar vara de absolut värsta nätterna eftersom vi då jobbar nio timmar, men jag har vart som en duracellkanin på speed hela natten, haha. Sista passet trodde jag några skulle strypa mig, eftersom alla andra inte var fult så pigga som mig.

Det har dock ett minus, jag har vart så aktiv och överhurtig, att jag inte har suttit ner någonting förutom på rasterna. Det är inte helt smärtfritt att stå, gå och kuta runt i ett par stålex tyvärr. Krig har det också vart, tror Johan blev sur på mig det sista när han var för trött för att skjuta och jag fortsatte. Å andra sidan så kallade han mig för sin bitch så det var han värd.

Gud vilket ointressant inlägg detta blev. Svarar och godkänner alla kommentarer sen, för nu ska jag sooooova. Ni kan ju fortsätta kommentera tills jag vaknar :D

Damn

Gav upp det där med sovandet lyckades aldrig somna..

Kom precis på att han, Niclas, som jag träffade i fredags, jobbar volvo också. Visserligen på kvällen, men han jobbar på 1:2an, som är preciiis vid min bana. När jag går igenom fabriken går jag längs med hela den banan, och då jobbar dom forfarande. Frågan är då om jag ska smyga mig förbi eller om jag ska gå rak i ryggen och låtsas som ingenting? Idag behöver jag inte bekymra mig eftersom det bara är vi på nattskiftet som jobbar, men imorgon. Gaa, otur.

Vad tycker ni?

Sussa

Nu ska jag sova en stund innan jag ska börja göra mig iordning för att åka till jobbet. Just nu känner jag definitivt ingen jobbglädje, men så är det ju ibland. Får tänka på pengarna..

Vad ska alla göra ikväll?

Quietdrive - Maybe Misery



Denna spelades precis på Last FM. Har aldrig hört Quietdrive innan men den var sjukt bra! Tyckte ni var värda att få lyssna på den också. Detta trots att ni är dåliga på att kommentera idag. Visserligen har inte jag skrivit så mycket men ändå ;)

Ny design

Eller aa ny och ny, fixad är den i varje fall. Inte lika halv gjord som innan. Jag stör mig dock på att min header av någon anledning blir för bred, trots att jag gjort den för smal egentligen. Hmm? Jaja, syns inte så mycket i varje fall.

Vad tycks?

Last FM

Är nog en utav världens mest underskattade uppfinningar! Har ingen musik alls på denna datorn, därför är det bara till att klicka sig in på last FM när jag vill lyssna på musik. Där får jag dessutom grymt mycket bättre blandningar än vad jag skulle fått om jag spelade själv.

Denna gång skrev jag in Bowling For Soup, då var första låten "High school never ends", efter det har det vart låtar av blandannat, "New Found Glory" och "No Use For A Name" . Som en sjukt bra radiokanal fast utan prat!

Testa själva här

Hello Blogglovers

För att citera reklamen som gick på radio för några månader sen.

Jag sov till halv tre idag haha. Visserligen vaknade jag klockan tio först som jag brukar men, tvingade mig själv att somna om. Halv tio ikväll börjar jag nämligen jobba och sen jobbar jag till halv sju måndag morgon, woohooo. Bara nio timmar, det är väl inget. Fast jag ska inte klaga, detta är ju min sista söndag! Jobbar bara denna veckan, gör min sista natt, torsdag-fredag. Sen är jag friiii! Aldrig mer volvo eller GTG. Det blir andra gången jag vinkar hejdå i år, (gick på volvos gymnsieskola).

Vädret är ju sådär, idag. Vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med. Något förslag? Kanske sätter på en film, eller lite Mash.

Vad ska ni göra idag?

Natten

Nu ska jag sussa.. Ska bara bestämma mig för om jag ska duscha innan jag lägger mig eller om jag ska göra det imorgon när jag vaknar? Intressant va?

För sakens skull lägger jag upp en till BFS låt, I'm GAY!! Nej låter varken handlar om eller dissar homosexuella. Gay råkar nämligen vara det ord som happy härstammar ifrån. Alltså handlar låten om att vi ska slappna av och vara gladare. Men titta fröken Therese tittade fram en stund, så trevligt.

Ha en bra lördagsnatt alla

Döende

Känner mig fortfarande som något som lämnats att dö vid vägkanten. Förhoppningsvis har det gått över till imorgon, men man vet aldrig. Dessutom smakar det metall i hela munnen, iuack. Usch och fy. Tror jag ska gå ner och ta något att käka nu innan jag kryper ner i sängen med mina nya fräscha lakan.

Min bror är typ mer störd än mig. Hans kommentar till det tidigare inlägget var, den skulle inte jag lita på. Det ser inte ut som om den skulle kunna hålla käften. Ee? Haha, tur att han blev som han blev när han inte blev som han skulle.



Hänger ut honom här istället hehe..

Vad är detta?



Den här saken råkade först jag sen Sofia trampa på igår. Den var jättemjuk, typ i skum, men vad fasen är det? Detta spekulerades det vilt m igår, men vi fick inte något svar. Är det någon som kan svara så vill jag gärna ha svaret haha.

Har ni tråkigt kan ni ju alltid lyssna på denna

Bilder från gårdagen..



Betnér



Fia + Tirra, bäst på fest



haha, me + Andreas något överförfriskade bara..

(tjejer han är singel)

Finns lite mer bilder men censurerade bort dem kände jag..

Blir jätteglad för alla kommentarer, tack alla ♥

Bowling For Soup - I melt with you



Bara för att dom är så bra :D

Karatefylla

Jag vill dö låt mig dö. Kan helt seriöst inte minnas när jag var så här full senast. Jag skulle inte ens gå på krogen igår, haha. Jag var nyktrare på studenten..

När jag och Andreas hade skrattat ihjäl oss åt bla, Magnus Betner och Mikael Odelberg (Stavning?), mötte vi Fia, Cissi och Fias nya ragg Johan. Jag var hungrig som ett as, så någon smart (inte jag) bestämde att vi skulle gå till PC. När vi väl kommer dit har köket stängt. Jag trodde döden var nära, sen var Andreas tvungen att köpa fyra öl för att få handla på kortet. Altså, Tirra dövade hungern med öl och lakritsshottar. SMART!!

Sen träffade jag på en kille som heter Niclas, som gick på GTG, i en annan klass. Vi hade spanska ihop ett tag men har aldrig pratat med varandra. Full och glad som jag var tjötade vi på, och det visade sig att han var kompis med massa folk som jag känner ganska bra också. Världen är sjukt liten ibland.

Sen går mina kompisar som jag var där med, men inte jag. ÄNNU SMARTARE!! Jag stannar kvar typ länge med killar som jag inte känner. Kvällen slutade ivf med att Niclas stod och väntade på bussen med mig haha.

Av det här kan vi dra slutsatsen; efter fem öl och fyra shottar på tom mage, blir jag JÄVLIGT SMART!!

Men jag hade kul i varje fall

Nuu

Ska jag ta bussen om 20 minuter till stan och möta Andreas vid Kungsbackapendeln. Tänkte plocka ihop mina grejer och så nu.

Ha en underbar kväll alla läsare så kanske vi hörs senare eller imorgon

pussokram♥

REF 335: Root to Top



Jag måste bara rekommendera denna moussen. Jag har väldigt tunt hår som gärna lägger sig platt på huvudet. När mitt hår är så uppklippt som det är så är det inte speciellt käckt. Därför rekomendrade min frisör den här produkten. Lägg i den när du har duschat och föna sedan håret torrt. Efteråt känns det verkligen som om håret har blivit tjockare, och det är hur lätt som helst att lägga i lite vax för att få upp ett fluff!

me likie


Dagens mig



Hållningen är verkligen underbar.. :P

  • tröja, hm
  • byxor, cheap monday
  • bh, hm
  • klocka, guldfynd
Och nu tacos..

Jag behöver verkligen klippa mig, tur att jag faktiskt kom ihåg att boka tid hos frisören..

Punk Rock 101

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ringer Andreas och hör efter om hur det blir ikväll.

Under tiden kan ni lyssna på Punk Rock 101 med ett av mina favoritband, Bowling For Soup. Älskar dem för de är så sjukt ironiska, haha. Tyvärr fanns det inte någon embed kod till denna men ni får överleva, här är den.

Tokio Hotel

Okej nu kommer jag göra många upprörda, men jag ska vara så snäll som möjligt. Jag har verkligen försökt lyssna på Tokio Hotel och tycka att dom är bra. Men jag kan inte hjälpa att jag tycker sångaren både ser ut och låter som en tjej. På youtube var det en person som hade kommenterat och skrivit så här: "is that a girl? im confused" och jag förstår verkligen vad hon menar. Herregud, det låter verkligen fjolligt.

När jag tänker tysk man, tänker jag gubbar i stil med Arnold Schwarzenegger, inte på något androgynt med pipröst. Nej, ärligt talat tjejer det måste väl finnas något vettigare att springa efter?

Update: hittade en bild som illusterar vad jag menar:



seriously..

Kulturkalaset


När Göteborgskalset bytte namn till Kulturkalaset försvann också alla öltält. Under GBG-kalaset fanns det områden där man fick köpa och dricka öl. Du fick inte gå ut från området med ölen, så ville du gå vidare fick du dricka upp. Man fick inte heller ha med sig annan alkohol såsom sprit, in i ölområdena.

Nu när det inte finns öltält så går folk istället runt med systemetpåsar, i hela stan. Jag vet inte, men rent teoretiskt så måste det ju vara bättre att ha öltält och inhängnade områden, än att folk går runt och dricker sprit?

Fast det är klart, det är ju inte "kulturellt" med ett öltält..

Någon mer än mig som ser grejen?

Bloggtorka

Nackdelen med att vara hemma är att jag inte direkt får några bloggideér. Vad vill ni att jag ska skriva om?

Nu ska jag faktiskt släpa mig ifrån datorn, gå upp och ta på mig, och sen gå ut med vovven. Bara så ni vet..

Uppe

Tack så jätte mycket för alla kommentarer är jätte glad :)

Inatt så drömde jag att mitt registreringsbrev, till GU (göteborgs universitet), hade kommit bort. Altså hade min plats gått till en annan person. Shit, fatta vilken panik jag hade när jag vakande. Tror jag tänker på GU lite för mycket när jag tom drömmer om det haha. Dags att sluta upp med de nu tror jag..

Ikväll ska jag träffa Andreas och förmodligen några till för att kolla på Sveriges Humorelit på lilla bommen. Massa roliga ska vara där, bland annat, Magnus Betner, Özz Nujen och Soran Ismail. Kommer garva så jag får ont i magen.

Vad ska ni göra idag?

Nu bidde det natten

Nackdelen med att jobba natt är att jag definitivt inte är trött nu. Måste dock försöka sova nu, annars kommer jag vara uppe och läsa bloggar hela natten och det är onödigt.

Fortsätt gärna säga vad du tycker om inlägget nedan!!

Sov gott alla bra

Blondinbella

Okej nu gör jag det som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag ska skriva ett inlägg om Blondinbella. Det är dock inte för att klaga på henne som alla andra gör. Det här handlar mer om att jag inte fattar att folk orkar engagera sig. Hatar ni henne så mycket så sluta läs. Svårare än så är det inte. Jag har lite svårt att acceptera att folk enbart läser för att hacka på henne. Snälla har ni inte ett roligare liv än så? Ska jag vara ärlig så är det nästan pinsamt att det är så många som inte kan komma på något vettigt att göra med sin tid, istället för att gnälla.

Läste precis på en kommentar på ett blogginlägg om att blondinbella vill ha en assistent. Jag citerar "Haha gud va många somm skriver om henne på sin blogg, jag är en av de xD Men jag gillar inte henne, och jag tackar nog också nej, skulle aldrig vilja jobba hos någon som tror sig va så mallig."  En snabb fråga hur vet du att hon är mallig?

Jag tror att anledningen till att många klagar är ren och skär avundsjuka. Kan vi inte istället vara glada över att det kan gå så sjukt bra för en tjej på 17 snart 18 år? Jag lovar att om ni som gnäller lägger tid på era bloggar istället för blondinbella, så kan ni bli stora också.

Vad tycker ni?

Ny header

Som ni kan se håller jag på och bråkar med min design lite.. Headern blev sådär bra när jag satte in den här, men jag orkar inte greja mer ikväll. Dessutom lyckas jag inte få bort det fula svarta strecket till höger längst upp. Har tagit bort alla "border" men ändå försvinner det inte. Men jag ger upp designen för ikväll..

Nu ska jag kolla klart på Cold Case.

Vad gör ni?

Nu är jag förbannad

Mina inlägg publiceras av någon anledning tio minuter efter att jag har tryckt på publicera. WTF??!

Beställit



Fast mussepiggtröjan är grön. Ville haft den på bilden, men den var slut..


Vad tycks?

Chicy.se

Mätt och belåten som jag är kollar jag lite på Chicy.se. Har hittat en oversize t-shirt som jag funderar på att klicka hem. Ska kolla runt lite innan bara och kolla om jag hittar något mer innan.. Lägger upp bilder sen om jag beställer något..

Är det någon som har beställt från Chicy.se och vet hur lång tid det tar innan man får kläderna?

Heeeelg

Hehe, torsdag och helg. Det känns vääldigt bra. Ni ska dock inte beklaga er, för på söndag börjar jag jobba klockan halv tio på kvällen och sen slutar jag inte förän halv sju på morgonen. Räkna ut hur många timmar det är en gång. Just det 9 stycken. Inte så kul, resten av veckan jobbar vi 6 timmar varje natt, men för att få ihop våra timmar måste vi jobba tre till varje söndag. Det är faktsikt ganska så kasst. Om man inte är hög på socker som jag var inatt, så är den natten väldigt jobbig. Många power king/red bull som förbrukas då på Volvo.

Men men, nu ska jag snart äta, vad ska alla göra idag?

Hemma

Sås nu är jag hemma från jobbet. Vet ni vaad? Nu har jag helg, me likie. Det borde vara tre dagars veckor oftare. Det hade jag gillat. Synd bara att det här var en rolig natt. Eller aa synd och synd, men det hade kännts kul att gå till jobbet imorgon eftersom det var kul inatt.

Både Johan och Krister ha bombat mig med gummiband. Krister träffade mig precis mellan brösten så nu har jag ett litet blåmärke där. Snyggt. Tur att jag är singel.

Tack vare el Master Martin så kan jag numer både sikta och skjuta hårt samtidigt. Jag behöver inte välja, vilket Johan fick känna på några gånger idag, hehe. Nejdå det är inte alls lekplats på jobbet.

Vill ni veta en hemlis?



Johan är sketa snygg i glasögon ;)

Project Runway

Undra vem som åker ut? SItter här med min cola (nr2). Ska börja plocka ihop alla mina saker till jobbet strax.

Vad ska alla gör ikväll?

Abstinens

Attans, jag har blivit cola beroende. Igen. Jag har klarat mig nästan hela sommaren, utan att dricka cola varje dag, men nu har jag börjat igen. Dear God why? Jag hade ju lyckats bli av med både mitt flash-spel beroende och colan. Sjukt lätt trillade jag dit också, skulle dricka cola för att hålla mig vaken på jobbet. Fast egentligen så borde man ju kunna säga att det är volvos fel då. Hehe, blame Volvo precis som alltid.

Nu känns det bättre..

Åska

Det åskar här, och blixtrar. Jag tycker inte om åska. Speciellt inte när jag ska åka till jobbet på min gamla moped om några timmar. Har det inte slutat då så kommer jag dö.

Vad tycker ni om åska?

Jobb

Nu när jag jobbar natt så känns det inte som om jag gör något annat än att vara på jobbet. Är jag inte där så förbereder jag mig för att gå dit.

  • Jag kommer hem ungefär 07:00. Somnar ca 07:30.
  • Vaknar 15:00 ca.
  • Drar mig till 15:30
  • 15:30-17:30 lullar runt, pratar i telefon osv
  • 17:30 äter ett stort lass mat för att jag inte ska behöva äta jättemycket under natten
  • 19:00-21:00 vilar/sover för att orka med natten
  • 21:30 duschar och gör mig iordning
  • 22:30 fixar mackor, plockar ihop det som jag ska ha med mig, kollar lite på tv
  • 23:30 åker till jobbet
  • 00:12 börjar jobba
  • 06:30 slutar jobbet
Sen börjar allt om igen, gud vilket underhållande liv jag har för tillfället.

Wiie

Mormor väckte mig för en stund sedan eftersom alla papper från GU hade kommit. Nu har jag därför klickat hem alla obligatoriska böcker, 2500 spänn. Billigt värre. Tur att adlibris finns, annars hade det med all säkerhet vart mycket dyrare. När jag ändå beställde passade jag också på att klicka hem, Luftslottet som sprängdes, av Stieg Larsson, eftersom den precis har släppts på pocket.

Jag gillar också planeringen för första dagen. Vi ska få information från universitetet, mellan 9:00 och 16:00. Fast klockan 15:00 börjar första nollningsuppdraget, och vi ska få information om nollningen klockan 16:30. Ee? Någon mer än jag som tycker detta låter förvirrat?

Cola

Jag tror att du är speciell
Jag satt vid tv:n för mig själv
När du tog över varje cell i mig
Ja de gav efter en i sänder

Spelades i en reklam precis, minnen..



Här sitter jag och kollar på en väldigt konstig film, med en colaburk i handen. Hoppas på en sockerkick, så att jag inte är lika trött på jobbet inatt som jag var igår. Att jag missar att dra alla skruvar på en bump-plåt en gång är okej, men jag är inte så säker på att de skulle acceptera det två ggr, haha. Trots allt är jag bara sommarjobbare och sköter man sig inte så blir man utlånad. Vilket jag inte vill bli för allt i världen.




På med arbetskläder

Jag kan lova att det känns lite skruvat att ta på sig arbetskläder nu. Har gått i joggingbyxor och pyjamaslinne hela dagen, men nu är det alltså dags att platta håret och dra på mascara. Orkar inte sminka mig mer idag heller. Killarna på jobber får faktiskt överleva det.

Hoppashoppashoppas jag har fått alla papper från GU imorgon när jag vaknar!!

Boknörd javisst!!



Det här var dock lite värre än vad jag trodde. Gör testet här!

Ljus



Kolla vilka snygga ljus vi har hemma.
Haha


Wallpaper



Schnyggve, jag hade ju definitivt inte tackat nej till honom.

Gummiband

Det gör ont att ha gummibandskrig. Eller hur Johan?

Inatt kommer det tredje världskriget återupptas, jag kommer inte låta Johan behålla den sista träffen han fick in på mig imorse. HÄMND!! Hoppas bara att det inte blir min tur att städa idag, haha. Johan såg sådääär road ut när han sopade upp alla våra gummiband igår, hehe.

Fast är man med i leken får man leken tåla, och mitt arbete är som en enda stor lekplats ibland.

Låtlistan

En sak som är bra med att ha varit på semester är att de har ändrat om i låtlistan på Rix FM. Helt fantastiskt. Eftersom de inte är någon som pratar på nätterna, är det en låtlista som spelas upp, och det värsta är att det är samma varje natt. Innan semestern kunde alla den i huvudet. Det är dock en rätt sjuk känsla att veta exakt vilken låt som kommer spelas efter reklamen.

Nu är det visserligen till stora delar samma låtar som innan men inte i samma ordning. Det var väl någon på Rix FM som tryckte på shuffle någon gång under semsterna.

Vi bugar och bockar!!

G'day

Nu är jag uppe och någorlunda fräsch i skallen. Egentligen vaknade jag strax efter tre men, då var jag som en zombie. Var så trött imorse när jag kom hem att jag inte klarade av att skriva. I vanliga fall så brukar det ta en stund innan jag kan somna när jag kommer hem på morgonen eftersom jag är så uppe i varv. Det var dock inte fallet idag. Jag var så trött, att jag höll på att somna ståendes på jobbet flera ggr. Jag var ju dock inte den enda som var trött.

Haha, efter semestern så borde ju alla rent teoretiskt sett vara pigga och fräscha. Men icke, igår kom alla halv döda till jobbet. De som brukar ha linser hade glasögon, jag som brukar vara sminkad ganska mycket, hade bara mascara osv. Sjukt slappa är vi.

Brum brum

Nu ska jag snart åka, försökte ta kort på mina ytterst heta arbetskläder men bilderna blev så mörka/ljusa så det blev inge bra. Fixar det när jag är hemma imorgon klockan sju.

Sov sött kära läsare ;)

REGN!

Gud vad trevligt att det ösregnar när jag ska ta moppen till jobbet. Det tar ca 10 minuter i vanliga fall men om det fortsätter regna så här mycket kommer det ta längre tid, eftersom jag inte kommer ha någon sikt. Jag får hoppas att det inte regnar imorgon bitti när jag slutar. Skulle det göra det så är det i princip helt onödigt att jag tog moppen.

Regnar det inte, så är det dock mycket värt att jag tog moppen. Eftersom jag är hemma 1 timma innan bussen jag skulle tatt stannar påmin busshållplats..

Vaken

Nu har jag sovit i två timmar. Dags att hoppa in i duschen och börja förbereda mig själv så smått inför jobbet. Jag har verkligen ingen som helst lust att gå dit, men jag får väl tänka på pengarna och hoppas på det bästa.

Thank you lord för mp3 i mobilen!


Vad har ni andra gjort ikväll?

Mätt

Återigen var det jag som stod för maten hemma. Denna gång blev det bacongryta alá mig och penne. Gott blev det..

Kom precis på att jag skulle ringt runt till massa ställen idag när jag var hemma hela dagen. Oops, not so good. Får se om jag hinner det imorgon, men då måste jag vakna i någorlunda vettig tid. Inte klockan sex som jag ibland har en tendens till. Blää..

My my just how much I mist ya

Nu äntligen funkar internet normalt igen. Inläegget innan tog 40 minuter att publicera. Vette fasen vad som var problemet, helt plötsligt allt bara funkade igen.

Jag fick inga papper från gu idag heller, attans. Håll tummarna för att jag får dom iimorgon istället då. Det hade ju vart ganska käckt att veta när och var jag börjar, och vilka böcker jag ska ha med mig då.. Sen så vore det ju käckt om jag hinner beställa böckerna också. Annars kan det uppstå vissa problem.

Usch, börjar jobba idag också. Har precis lyckats få bort alla förhårdnader från tummarna. Nu lär jag ju få tillbaka dom igen. Fast jag ska inte klaga, är hellre på bromsrör, än på någon annan balans..

Och Nu Greys..

Hello Kitty





Idag hade mitt paket från hong kong kommit. Överst, datorhögtalare. Underst, min nya plånbok erkänn coolers :D

40 minuter

Kvar tills jag kan tillåta mig själv att få sova. What to do? Kanske  vika om alla kläder i byrån? Eller inte. Kanske vika de kläder som ligger på stolen. Ja, det låter bättre.

Bästaste Andreas är hemma igen. Wiie, måste hinna träffa honom innan han flyttar till halmstad, vilket sker om lite drygt en och en halv vecka. Sjukt, att alla bara försvinner.

Jag vill vara liten igen.

Gaawd

Förstår inte hur en såpass stor bloggare som Kissie kan med att ha så extremt många stavfel. Hon ser verkligen inte skillnad på ä och e.

Att hon dessutom kan med att ha en exakt likadan meny som blondinbella är ju lite pinsamt det med. Copycat, någon?

Sååå nu fick hon lite gratisreklam med, det var väl kul för henne? Eller jag kanske ska skriva vel?

Rökning


Hmm, vad tycker alla om rökning egentligen? Jag personligen anser att det är upp till var och en. MEN! Det är inte okej att röka i närheten av någon som inte vill ha röken på sig. Okej om man gör det omedvetet, man annars är det inte okej. Tänk på mig som har astma tex. Jag vill inte riskera att få ett anfall bara för att DU vill ha lungcancer. Dessutom uppskattar jag inte att mina kläder luktar rök. Annars är det upp till dig om du vill elda upp dina pengar..

Sen kan jag också störa mig på att vissa verkligen skyltar med att de röker. Som om det skulle vara något man borde få bragdmedalj för? Ta exempelvis Kenza, vad är det som är så fantastiskt med hennes cigg att hon måste visa upp dem på varannan bild? Det ser faktiskt bara väldigt trashigt ut.

Någon som håller med mig?



Bild från: lakartidningen.se

Pray to the Saints of Los Angeles

Inatt har jag inga planer på att lägga mig tidigt. Går på mitt skift imorgon kväll 00:12 så, det är lika bra att jag är vaken några timmar nu inatt. Då går det fortare att vända på dygnet och det krävs mindre våld.. Om jag har fattat rätt så ska jag bara jobba tre nätter denna veckan, sedan är det bara nästa vecka kvar, yaay. And thank you god att jag sökte universitetet direkt!

Nu; Greys Anatomy season 1 (eftersom greek är slut..)

Eum

Inatt när jag kom hem fick jag ett samtal från en gammal vän. En vän som inte har pratat med mig på ivf 6 månader av olika anledningar. Dessutom fick jag reda på att han hade ringt martina som han inte pratat med på ivf 1 år.

Anledningen, han pratade gamla minnen med några andra gamla kompisar. Dessutom hade han skällt på martina för att hon aldrig ringer. Ee hur ofta ringer du själv?

Okej

jag fick detprecis bekräftat alla som vill att man ska gå med på gratismakeup är efterblivna

Jag svär..

.. den idiot som skickar gratis makeup reklam till mig en gång till kom jag spöka för!!!

Segt

Detta är en riktigt seg dag. Roar mig med att spela bort lite silvermedaljpengar på ahabingo.com.

Vad gör alla ni andra?

Nuu..

Har jag sett klart på hela första säsongen av Greek, buhuu. Nu måste jag vänta tills den 26 augusti när nästa avsnitt kommer. Blä.

Angående natten så är jag fortfarande irriterad. Jag hade verkligen sett fram emot en rolig kväll, eftersom jag och martina inte har festat på år och dar. Men icke. Som vanligt började alla bara vela. Fortsättnigsvis ska jag inte gå ut om jag inte har en mycket specifierad plan som alla som ska med har svurit på sina mammor att det ska följa, och sedan skrivit sina namn med blod. Då kanske man kan få folk lite mindre veliga?

En snabb fråga

Vad är det för fel på en kille som väljer att strula med en tjej som säger fel namn till honom en gång i minuten? (när han kan välja en tjej som han har pratat med konstant hela kvällen och som kommer ihåg hans namn)

Fiasko

Är det minsta man kan säga om denna kväll. Först var vi hos Jonas i vasa och hade det jätte trevligt tills hans grannar började klaga, när klockan var kvart över nio. Eeh? Vi var inte speciellt högljudda, och det är lördag (för mig är det fortfarande det). Vilken granne med lite självrespekt börjar klaga då? Han visade ju verkligen att han inte har något liv själv överhuvudtaget.

I varje fall, vi var tvugna att dra vidare. Vi stack till Chez, där vakten försökte blåsa mig anna och martina på 20 spänn. Då inträdet är 20 fram till 22, sen är det 40. Vi var där 21:50 och han tyckte att vi skulle betala 40 spänn. F*you.
Chez sög hårt. Vilket ledde till att vi återigen skulle dra vidare. Eftersom alla i sällskapet var 18-19, så finns det inte överdrivet många ställen att komma in på. Det som finns om man vill dansa är i princip BLVD. Så vi gick dit. Väl där fick vi reda på att detvar 60 pers därinne och de skulle ha 100 spänn i inträde plus garderob. Detta tyckte många var för dyrt så då började allt tjafs. Allt eftersom velet fortgick började folk tröttna och åka hem.

Tillslut tröttnade jag och Tina också, så hon ringde Tony som kom och hämtade oss. Jävla velhönor. Det är mest synd om de andra, som inte kommer hinna se Martina speciellt mycket mer innan hon flyttar till Shanghai. Men, det är deras fölust..

??

Varför funkar min header normalt enbart i firefox 3.0? är det någon som kan svara på det?

Dagens



En väldigt ful bild på mig, men det får ni stå ute med..
Scarf, Kappahl
Kofta, Gina
Linne, Ed Hardy
Jeans, Jc
Väska, ?

Klocka, Guldfynd
Solglasögon, Hm

Hemma

Nu är jag hemma från shoppingrundan som slutade med ett par skor. Ska ha dem på mig ikväll hade jag tänkt.
Vad tycks?



Skopunkten 249 kronor


Godermorgon

Blev väckt av anneli på ahabingo.com idag. Hon skulle kolla så att jag verkligen var jag. Eftersom jag var det så var allt lugnt och vi la på. Gud så käckt.

Nu är det ett avsnitt Greek som gäller innan jag ska göra mig iordning och sticka till backaplan och möta Martina halv tre..

Jag har dessutom fått världens största vagel i ögat. Det ser ut som om jag har en blåtira och jag ser dubbelt. Det känns som jag är full. Så det kanske kan bli en billig kväll haha.

Heh..

Så bra gick det för mig att sova. Jag är just nu inne på tredje Greek avsnittet trots att jag bara skulle kolla på ett. Ooops. Nu är det dock bara 3 avsnitt kvar på denna säsongen vilket ger mig lite lätt ångest. Det betyder att jag måste vänta på att nästa säsong ska börja och då är det ett avsnitt i veckan som gäller.

Dagens i-landsproblem nr 1

Sista

inlägget för dagen. Nu ska jag kolla på det sista avsnittet för dagen. Sen ska jag eventuellt läsa lite i fladdermusmannen om jag orkar. Innan jag skaffar min beautysleep för imorgon. Partyparty..

Nattinatti alla <3

Någon som vill vara min Cappie?

Okej jag erkänner, jag är kär. Kär i Cappie. Med risk för att tjöta lite för mycket om Greek så gör jag det igen. Fast vem kan motså den goding?



Kanske inte den mest vuxna killen i världshistorien (seriehistorien), men sååå go. Ärligt talat, om du hade frågat en kille vad han vill göra om 10 år, och han hade svarat, "jag vill vara med dig". Vad hade du gjort då? Jo, du hade smält. Inte sant? Du hade i varje fall inte gjort en Casey, och stuckit därifrån.

Känner att detta blev ett förvirrat inlägg, men det återspeglar mig väldigt bra. Just nu vet jag knappt skillnad på vanlig värld och Greek värld.

Rehab någon?


Hahaha

Jag trodde precis att min mormor och morfar dog. Allt jag hörde var, waaaaa, sen ett brak från vardagsrummet. Jag fick panik och sprang ner. Vad ser jag? Jo, mormor och morfar har lyckats välta hela fåtöljen och båda två ligger på golvet och kravlar, asgarvande båda två.

Jag tror inte jag vill veta varför fåtöljen välte.. ;)

Jag vill också hitta en bok

.. som är värd över en miljon. Kolla här. Om någon ger mig en nyckel till Gbgs stadsbibloteks källare, så lovar jag att vara jätteenergisk i letandet. Jag kommer inte sluta leta förrän jag har hittat en.

Om jag får behålla den sen då vill säga..

Helium

Jag och Robin hade lite kul förut vi klippte upp min lisebergskaninballong och pratade som smurfar. Ibland är det bra att ha en bror som har lika dålig humor som en själv, hehe. Just nu kollar vi på tv400, Jerry Springer, jag tycker det är så kul när de börjar slåss. Haha..

Jag orkar inte gå ut ikväll, någon som har något förslag på en bra film? :)

Laughing in the rain..

Ny duschad och fräsch. Hann inte duscha precis när jag sa att jag skulle göra det eftersom telefonen började ringa. Först var det mamma, när vi hade lagt på var det Martina, och sedan någon konstigt försäljare. Efter det kom mormor hem så då pratade jag med henne en stund.

Nu är det i varje fall bestämt att jag ska ut imorgon med tina. Eller, först ska vi till Jonas i Vasa, är det kul där så stannar vi, annars drar vi ut. Very Nice. Funderar på om jag ska sticka antingen till Backaplan, eller stan imorgon och köpa strumpbyxor, och kanske ett par skor. Får se.

Skulle kanske ut med Fia ikväll också. Hon ska käka med sitt jobb och så skulle jag haka på sen, men får se om jag pallar det.

Vad ska ni göra i helgen?


Inatt läste jag ut Smuts, av Katarina Wennerstam, vill du läsa recensionen? Tryck då här

080808

Är det idag sicken grej :D Men idag har det inte hänt så mycket. Hade hoppats på att jag skulle få alla papper från GU idag, men icke. Får nog dom på måndag eller tisdag.

Kom precis på att detta är min sista helg på semestern! Noo, vad fort det gick helt plötsligt. 00.12 natten mellan måndag och tisdag ska jag infinna mig på Volvo i tlanda för att skruva bromsrör, (jippie). Fast nu är det bara två veckor kvar så jag ska väl inte klaga. Sen så är jag dessutom ledig en vecka innan jag börjar plugga igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, för att ha något att underhålla er med lägger jag upp en låt från GREEK :D



han som sjunger är en över religös nisse med sydstatsflaggan på väggen haha. Men låten är helt ok :)

Every time i blow you it feels like I'm flossing

- Samantha, Sex and the City

Var bara tvungen för det är i särklass det bästa citatet som någonsin har hämtats från SATC.

pussokram

G'night

Nu ska jag sussa. Kommentera gärna på "spelar åldern någon roll?" nedan så blir jag glad :)

Sleep tight everyone

SATC

Kollar jag på just nu och när jag ser hur Aidan är så blir jag ännu nöjdare över att jag är singel..

Just so you know

Spelar åldern roll?

En kompis till mig har just nu ett problem. En kille på hennes jobb stöter på henne, och hon är intresserad. Men, han är 9 år äldre. Jag har vart i precis samma situation, för ett kort tag sen, så jag förstår henne verkligen.

Det jag nu undrar är hur ni hade reagerat om ni eller en kompis var i samma situation.
Vad hade ni tänkt?
Vad hade ni sagt?


Snälla kommentera det hade vart jätteintressant att få allas synpunkter..

Hells Kitchen



Sitter i soffan och kollar på hells kitchen och dricker te. Det är ju dock inte något program som jag brukar se, så jag kan inte alla intriger hit och dit, men det verkar ju helt okej faktiskt. Hummern såg ju fin ut, och Chef Ramsey är ju inte direkt ful, dock gammal..

För mig ivf.

Singel?

Jag är singel, vilket jag trivs med ganska bra. Det är jätteskönt att kunna gå ut när jag vill, umgås med vilka jag vill osv, utan att behöva fråga någon annan. Jag behöver inte heller, känna mig förföljd av en toffel utan vänner. Jag behöver inte hitta min såkallade pojkvän hemma i min säng mitt i natten utan att jag vet om att han är där. Anledningen till att han är i min säng och inte i sin är för att han inte litar på mig. Jag kan fortsätta ett tag, men det jag egentligen vill ha sagt är att det jag kan sakna är närhet. En kram, andetag i nacken när man sover, en godmorgonpuss, allt det där lilla. Allt sånt som man inte uppskattar speciellt mycket när man är i ett förhållande.

Så det råkar inte finnas någon där ute som vill ge mig det där lilla? (haha)

Någon som förstår vad jag menar?

Voila

Nu är maten uppäten och bortplockad. Jag och Robin har dessutom hunnit med att koppla in morfars nya dvd, och tom fått den att funka! Helt fantastiskt..

Nu äntligen får jag kolla på Greek! Måste kolla ikapp Robin, dessutom. Jag visade han första avsnittet igår och efter det har han sett hur många som helst så han är långt före mig!

Nu jefflar...



<3

Käk

Nu har jag lagat lasangette, mumma. Visst är jag duktig? Nu ska jag duka åt alla och sen ska jag kolla på Greek.

Vad ska alla göra ikväll? :)

Bingo

Det är väldigt käckt att ha en kompis som jobbar på ahabingo.com. Sidan krånglade och 20 kronor försvann, och genom att prata med mårten vilket jag ändå gör dagligen så fick jag kompensation. Jag hann inte ens bli förbannad så fort gick det, hehe..

Hemma igen

Hann inte skriva imorse innan jag stack hemifrån. Hade lovat att hjälpa mormor och handla, fast när hon ringde och sa att hon slutade strax hade inte jag gått upp än. Lite lätt stress blev det, eftersom japp skulle ut också.. Menmen jag fixade det och kom hem med lite små fynd.



Fyndade block på ÖB. 7 spänn styck, halva priset mot vad exakt likadana kostar på wettergrens, very nice.

Svart sjal, kappahl, 129 kronor

(föör jag menar jag har ju iinga andra sjalar)

Vad ska alla göra idag?



Sleep Tight

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund.. Har sakta men säkert börjat vända tillbaka dygnet, synd bara att jag börjar jobba natt på måndag igen, haha. Egentligen är det altså skit samma om jag sover på nätterna nu eller inte, det är inte ens bra väder ute.

Men men vad gör man inte för husfriden?

Heh..

Nu har jag lättat mitt hjärta till Heidi och sagt att hon är en bortskämd otacksam snorunge. Hon är sur jag är nöjd. Men that's what sisters for right.. (Hehe)

Wiie nu är det SATC

Project Runway



Kollar på project runway och myser i soffan. Jag älskar Christian han är så skön.

(jaja vet att det är säsong fyra men tyckte denna bild var coolers)


Vad gör ni?

Genre

Suck, det stavas inte schanger!! Förlåt men jag ska trots allt, bli svensklärare, var bara tvungen att kommentera detta efter att ha läst det på en blogg.

Nu ska jag dricka te och äta macka..

Pusskram

Sängen

Efter diverse krångel kan jag nu visa upp två bilder. Allt krånglade dock så ni får nöja er med vanliga hederliga före efter bilder.



Observera mina lilleskutt lakan :D



Det blev tyg över så jag har tänkt sy kuddfodral också någon gång..
Kanske imorgon.

Och ja jag vet att jag har planscher på väggen, dom har hängt där i tre år. Vet inte vad jag ska sätta upp istället så de få vara kvar.. Men men vad tycks??

Stackars Mamma

Mamma ringde för en stund sen, hon hade stuckit hemifrån för att hon var arg. Haha, hon är väldigt lik mig ibland. Eller aa det kankse är jag som är lik henne. Hade jag vart i samma situation så hade nog jag stuckit också. Tänk själv att du ar hand om två barn som egentligen inte är dina (mina styvsyskon), som beter sig som två omogna jävla skitungar. De är 17 & 14 år gammla och klarar inte av att göra ett jävla skit. Förlåt Heidi och Niclas tycker om er jätte mycket men ni är faktiskt jävligt bort daltade!

Ni har mamma och Martin som gör allt för er och vad är tacken? Jo ni kräver mer!? Ni lyfter inte ett finger för att hjälpa till hemma. Igår städade mamma ditt rum heidi och du sa inte ens tack!

Väx upp för helvete

Fäärdiig

Aa eller, jag har vart klar ett tag.. Har klätt om min sängavel också :D Här hade jag därmed tänkt lägga upp en bild på hur det såg ut förrut och ubr det ser ut nu. Då kom jag dock på att jag har en ny dator. Jag hade inga av de program som jag ville h aför att fixa bilderna lite. Jag hade inte ens winzip. Håller på att fixar med det nu, lägger upp bilderna så fort det är klart.

Efter att jag hade städat kom min bror hit. Wiie. Pappa är i Norge så han kom hit och käkade (förstår honom, laga eget käk, eller äta mormors liksom?). I varje fall så började vi kolla på Greek. Han hade inte sett det förut och jag var tvungen att introducera det för honom, taadaa han är frälst! Han åkte hem nu och skulle se om han kunde fixa ner avsnitten också. Jag säger ju att Greek är bra!


SEGT

Jag hatar att städa, vilket leder till att jag inte gör det speciellt ofta, vilket i sin tur leder till att det blir jättemycket att göra när jag väl sätter igång. Kort sagt det blir en ond cirkel. Men vem hinner/orkar kuta runt med en dammtrasa en gång om dagen? Och vem orkar plocka fram alla miljarder lådor under min säng för att dammsuga där? Inte jag i varje fall..

Finns det någon frivillig?

Ang nattens mysterium..

Inatt när jag kom hem, så var det ju maaassa poliser en liten bit från mitt hus. Nu står det en uppbrunnen moped på skolgården som är ca 20 meter från min trädgård. Det kan ha ett samband..

Varför står det en uppbrunnen moped på skolgården? Brukar man inte elda bilar om man rymmer? Inte en moped..

A single penny left for me..

Någon som känner igen rubriken? Jo men det är klart ni gör! Money Money Money.. Har spelat sönder soundtracket till Mamma Mia, sen jag såg den på bio. Hur bra som helst, låtarna är mycket bättre i filmen än när ABBA gör dem..

Tur bara att jag har en sån ren musiksmak, jag menar just nu ligger mötley crüe, patrik isaksson och mamma mia i cd växlarn. Jag menar det är ju verkligen tre stilar som passar ihop!? Not..

Nej, nu ska jag dra fram allt som ligger under min säng och dammsuga. Något som jag har undvikit de senaste väckorna, blää. Men jag kan ju såklart alltid använda dammsugaren som mick och digga loss i mitt jättestora rum (host) haha.. "JUST OONE LOOOK AND I CAN HEAR A BEELL RIING! "

Nog om det, vad ska ni göra idag?

Smuts

Nej nu måste jag stänga av datorn. Annars kommer jag bara fastna någonstans och bli kvar här fram till tre igen. Det är det inte värt när japp måste ut imorgon på förmiddagen.

Så nu ska jag samla mod och stänga av datorn för att istället läsa smuts, som btw är väldigt bra..

natti natti alla :)

Svamp Bob



Nu funkade bilderna igen..

Erkänn coolers!! Typ mest coolers i landet.

Late night with Fia

Är precis hemkommen från Sofia. Såg Cassanova eftersom jag aldrig sett den (!). Egentligen skulle vi hyrt film men vi var aningens sega så videohuset han stänga. Jag menar att vara där 40 minuter sent är ju inte så sent ändå, det kunde ju vart värre, haha.

Nu när jag gick hem kryllade det av poliser typ 50 meter från mitt hus! Kan inte se något misstänkt så jag fattar absolut ingenting.

The mystery continues...

Saved

Måste bara berätta om en skum sak som hände förut innan jag försvinner in i the world of Greek.

På min telefon har jag en låt som några gamla kompisar till mig har spelat in. Jag pratar nästan aldrig med de här killarna längre, vi ses ens knappt på gatan (vilket egentligen är lite tråkigt).  En utav killarna kallas Jocke och honom har jag inte sett på flera månader men idag när jag var ute med hunden så såg jag honom och i precis samma stund som jag såg honom så började Saved spela i mina lurar.

AAS Skumt om jag får säga det själv..

Men..

Hade egentligen tänkt lägga upp en bild på min grymma svamp bob fyrkant tröja som jag inviger idag. Dock så funkar det av någon anledning inte att lägga upp bilder nu så jag får se om det funkar lite senare..

Nu ska jag kolla på Greek!! WUNDERBAAR!

Har ni sett Greek och i så fall vad tycker ni?

Oojoj

Vissa dagar går klockan fort, för fort. Nu är klockan snart fyra och jag luffar fortafarande runt i de kläder som jag tog på mig imorse för att gå ut med hunden. Vad hände där?

Om jag ska hinna käka och hyra film med Fia sen så borde jag hoppa in i duschen och fixa mig typ nu..

Det går sådär, hela mitt liv rasar i princip samman bara för att det är dåligt väder. Jag går in i någon sorts dvala och blir helt apatisk. Igår låg jag och stirrade på min bok i 10 minuter innan jag orkade lyfta upp den och börja läsa, haha. Men ärligt vas hände med det fina vädret? Bara för att det råkade bli augusti betyder vär inte dte automatiskt att det måste bli höst och dåligt väder eller?

Jag kanske missade det under någon lektion i skolan..

och nu REKLAM!

Var precis inne och kikade på blondinbellas killes nya blogg, storstadspojken.se, och den verkar faktiskt heelt okej. Känns som om det kommer bli en blogg med mycket ironi, helt i min smak..

Men men ska alla göra idag då? :)

I'm up..

Min hund har antingen brutit eller stukat svansen. Det är ju som sagt min hund också, så just nu går han runt och tycker VÄLDIGT synd om dig själv. Precis som matte skulle gjort, haha..

I've teached him well

Han påminner lite om han den där gubben i en reklam som gick för ett par år sedan, "ni kvinnor snackar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det är när en man blir förkyld".. Eller nått

Natti..

Jag borde verkligen sova. Verkligen.

Synd bara att det inte funkar i praktiken

Fresh Start

Eftersom jag numer har mer tid över än tidigare har jag valt att starta upp bloggen på allvar igen! Alla recensioner finns kvar, men de är flyttade till http://tirra.blogg.se/books istället. Gå gärna in och kika.

Precis som innan är det tänkt att bloggen ska handla om mitt liv och allt däromkring. Börjar plugga på universitetet till hösten så med stor säkerhet så kommer det till en början att handla mycket om detta. Jag tänker dock inte ställa krav på mig själv att bloggen MÅSTE uppdateras varje dag. Jag skriver när jag vill, annars tar det dels för mycket tid och dels så blir det ett tvång och inte så kul som jag tycker det är just nu.. Gud vad jag babblar, have fun!

RSS 2.0